SIDEN SIDST...

OP | NED
04:12:2018 13:26
Det lysner for Mathias Jensen: Træner med Celta-truppen igen

Mathias Jensen er begyndt at træne sammen med resten af Celta Vigo-truppen igen, efter at han i de seneste par måneder har siddet ude med en lårskade.


Det er endnu ikke blevet det La Liga-eventyr for Mathias Jensen, som den talentfulde midtbanespiller formentlig gik og drømte om, da han i slutningen af august skiftede FC Nordsjælland ud med spanske Celta Vigo.

Sølle 77 minutter er det blevet til for danskeren, der kom til Spanien med en fiberskade i baglåret og derfor først fik sin debut mod Getafe den 1. oktober. Få dage senere pådrog Mathias Jensen sig så en ny skade i låret, men nu begynder det at lysne igen for midtbanespilleren.

Celta Vigo oplyser således på klubbens hjemmeside, at Mathias Jensen i denne uge er begyndt at træne med på lige fod med resten af truppen. Han er derfor også med i den trup, som træner Miguel Cardoso har udtaget til holdets kommende kampe mod Real Sociadad i Copa del Rey og Villareal i La Liga. 

En anden tidligere FCN-profil, Stanislav Lobotka, har også været ude med en skade på det seneste, men han er endnu ikke blevet klar nok til at træne sammen med sine holdkammerater, skriver klubben.

22-årige Mathias Jensen spillede 66 kampe og scorede 15 mål i sin tid i FC Nordsjælland. 


SIDEN SIDST...

OP | NED