SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
09:08:2018 14:05
Desværre, Manchester United: Godin takker nej til skifte

Manchester United har ønsket at hente Diego Godin til klubben, men Atlético Madrid-spilleren har afvist den engelske klub.


Med få timer tilbage af transfervinduet henvendte Manchester United sig til Atlético Madrid for at høre, om det var muligt at købe Diego Godin, men den engelske klub måtte hurtigt konstatere, at det ikke kunne lade sig gøre.

En række medier, heriblandt Goal, rapporterer således, at den uruguayanske midterforsvarer har takket nej til at skifte den spanske storklub ud med Manchester United denne sommer.

I stedet har Diego Godin udsigt til at underskrive en ny kontrakt med Atlético Madrid, hvor han i øjeblikket kun har ét år tilbage af sin aftale.

Manchester United havde ellers udsigt til at kunne få den 32-årige forsvarsspiller relativt billigt, da hans frikøbsklausul i kontrakten med hovedstadsklubben blot lyder på 149 millioner kroner.

I stedet står den engelske storklub stadig uden den forstærkning til det centrale forsvar, som José Mourinho ønsker, og der resterer under fire timer af sommerens transfervindue, så tiden er knap for De Røde Djævle.


SIDEN SIDST...

OP | NED