SIDEN SIDST...

OP | NED
10:08:2018 06:58
Denis Vavro: Klart mit bedste mål

Denis Vavro leverede et mål af en anden verden for FC København i Europa League går, og det kom på opfordring af Ståle Solbakken.


Netmaskerne blafrede voldsomt, da bolden blev kanoneret i mål på et langskud af forsvarsspiller Denis Vavro mellem FC København og CSKA Sofia i Europa League-kvalifikationen i går.

Det mål bragte FC København på omgangshøjde, efter de kom bagud tidligt i kampen, og kort efter udnyttede Kenan Kodro et straffespark til at sikre løverne en sejr på 2-1.

Denis Vavro var efter kampen stolt af sit kanonmål, som uden tvivl kommer til at kandidere til et af klubbens bedste mål denne sæson.

- Det var klart mit bedste mål i min FCK-tid, og også det første fra lang afstand. Men jeg har lavet langskudsmål før. Ståle havde sagt, at jeg skulle prøve at afslutte udefra engang imellem, og det var dejligt, at se den gik ind, siger Denis Vavro til fck.dk.

Egentlig var det overhovedet ikke meningen, at Denis Vavro skulle have været i aktion i går, men det blev nødvendigt, da Andreas Bjelland blev skadet.

- Denis skulle egentlig have hvilet i dag, men kom ind med en stærk attitude, ikke kun ved målet, men generelt, siger Ståle Solbakken.


SIDEN SIDST...

OP | NED