SIDEN SIDST...

OP | NED
10:10:2018 14:22
Delaney om ung Dortmund-dansker: På landsholdet inden længe

Thomas Delaney er ikke i tvivl om, at den unge danske holdkammerat i Borussia Dortmund, Jacob Bruun Larsen, snart vil være at finde på det danske A-landshold.


Det var et stort skridt for Thomas Delaney, da han efter flere gode år i FC København i januar 2017 skiftede til Werder Bremen i den tyske Bundesliga. Og det var et endnu større skridt, da han denne sommer skiftede Werder Bremen ud med topklubben Borussia Dortmund.

Den 27-årige danske midtbanespiller har med andre ord måtte slå sit navn fast i et par mindre klubber, inden at han kunne skifte til en af Europas største, men det er ikke nødvendigvis noget, som alle behøver. Delaney kan eksempelvis bare kigge på sin nye danske holdkammerat, 20-årige Jacob Bruun Larsen, der i denne sæson har fået sit helt store gennembrud på Dortmunds førstehold.

De flotte præstationer har i første omgang kastet en udtagelse til det danske U21-landshold af sig, men der bør ikke gå lang tid, før at Jacob Bruun Larsen også er at finde på det danske A-landshold, mener Thomas Delaney:

- Det er ikke tap-ins (de mål, Jacob Bruun Larsen scorer red.), det er for billigt at sige, men det er mål, hvor man tænker, er det venstre wing, som skal gøre det? At score mål er en af hans store styrker. Generelt er han en type, som vi ikke har på landsholdet.

- Jeg er også overbevist om, at vi ser ham på landsholdet inden længe, fortæller Delaney til Ritzau ifølge DR.

Jacob Bruun Larsen og resten af det danske U21-landshold møder fredag aften Polen i EM-kvalifikationen.


SIDEN SIDST...

OP | NED