SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
13:09:2018 19:24
Del Bosque er vild med Bolt: Han ville passe godt ind som back

Den tidligere Real Madrid- og Spanientræner Vicente del Bosque udpeger backpladsen og en rolle på et kontrahold som perfekt for Usain Bolt.


Den 32-årige legende på 100-meterbanen, Usain Bolt, har skiftet spor. Han har efter flere prøvetræninger nu fundet sig en klub i A-League-klubben Central Coast Mariners, hvor han allerede har fået debut.

Med Bolt i gang på fodboldbanen har den tidligere spanske landstræner Vicente del Bosque luret, at man sagtens kan bruge sådan en type på banen. Særligt hvis man spiller på en særlig måde.

Det fortæller han i et interview med Olympic Channel.

- For et hold, der spiller på hårde kontraangreb og hurtige omstillinger i åbne områder, så ville han nemt passe ind. Selvfølgelig ville det være en mulighed, fortæller verdensmesteren i 2010.

Bolt havde før fodboldkarrierens begyndelse peget på, at han helst ser sig selv i en offensiv rolle, men Del Bosque ser ham på en lidt anden position.

- Han ville spille back, som skal dække et stort område. Men det kommer an på meget, fordi det handler ikke bare om at løbe 100 eller 60 eller 70 meter af banen, lyder det fra den spanske succestræner.

Tilbage i 2017 stoppede Bolt karrieren som løber, og 31. august havde han debut for sin nye klub, hvor det blev til 19 minutter efter en indskiftning i en testkamp.


SIDEN SIDST...

OP | NED