SIDEN SIDST...

OP | NED
05:12:2017 21:57
David Silva meldes tvivlsom til Manchester-derby

City-spilleren når med sikkerhed ikke at blive klar til onsdagens opgør mod Shakhtar Donetsk i Champions League.


Da Manchester City forleden rejste til Ukraine for at gøre sig klar til onsdagens kamp mod Shakhtar Donetsk, var det uden profilen, David Silva.

Spanieren pådrog sig en skade i søndagens sene sejr over West Bromwich på 2-1. Nu står det klart, at skaden er af en sådan karakter, at offensivprofilen ikke havde grund til at tage med flyet til Ukraine.

- Jeg ved ikke, om han er klar til at spille på søndag. Derfor er han blevet i Manchester for at restituere, siger Pep Guardiola til BBC.

Dermed forventes det, at sommerens indkøb i form af Bernardo Silva får en plads i startopstillingen til morgendagens Champions League-opgør. Med et uafgjort resultat kan Shakhtar Donetsk også sikre sig videre avancement i Champions League.

Desuden er Kevin de Bruyne også ude af opgøret, da spilleren skal afsone karantæne. Men eftersom Manchester City allerede har sikret sig en gruppesejr i Gruppe F, forventes det alligevel, at Pep Guardiola vil teste flere af klubbens unge spillere i kampen.

Hvorvidt David Silva, der har startet inde for Manchester City i de seneste fire ud af fem Premier League-kampe, når at blive klar, må tiden vise. Søndag skal Pep Guardiolas mandskab nemlig møde Manchester United.

Derbyet spilles 17.30.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED