SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
11:07:2018 09:03
Courtois uimponeret over Frankrig: De spiller anti-fodbold

Belgiens Thibaut Courtois fortæller nu, at han hellere ville være blevet slået ud af Brasilien, da de trods alt ville spille.


Det belgiske fodboldlandshold har i disse år en generation af topspillere, som man ikke har set lignende før. Dog er det ikke blevet til trofæer endnu for dem, og tirsdag aften blev de slået ud af VM i semifinalen med et nederlag på 0-1 til Frankrig.

Holdets førstekeeper, Chelsea-målmanden Thibaut Courtois, var efter kampen meget træt af den måde, som Frankrig gik ind til kampen på. Det skriver det belgiske medie Sporza.

- De er bare et antifodbold-hold. Deres angribere står 30 meter foran deres eget mål, lyder det fra den belgiske målmand, der dog måtte diske op med et par store redninger i løbet af kampen for at holde Belgien inde i opgøret.

Belgien nåede til semfinalen ved at slå Brasilien ud, og den belgiske målmand peger på, at han hellere ville være slået ud af dem end det franske hold.

- Frankrig scorer på et hjørnespark, hvorefter de ikke laver andet end at forsvare. Jeg havde foretrukket, hvis vi havde tabt til Brasilien. De er i det mindste et hold, der gerne vil spille fodbold, fortæller Courtois.

Belgien kan nu gøre sig klar til kampen om tredjepladsen, som bliver mod taberen af semifinalen mellem England og Kroatien.


SIDEN SIDST...

OP | NED