SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
09:08:2018 18:33
Courtois håber på at blive genforenet med Hazard i Real Madrid

Courtois er helt ny i Real Madrid, og han lægger ikke skjul på, hvem han gerne vil se i den spanske klub.


Den belgiske landsholdsmålmand Thibaut Courtois er ny mand i Real Madrid efter en årrække hos FA Cup-vinderne fra Chelsea. I løbet af sommeren har han været sat i forbindelse med et skifte til Spanien, ligesom klub- og landsholdskammeraten Eden Hazard.

Hvis det stod til Courtois, så ville det ikke gøre spor, hvis Hazard også kom til Real Madrid. Det fortalte Courtois, da han blev præsenteret i Real Madrid.

- Han (Hazard red.) er en vidunderlig spiller. Jeg har elsket at spille sammen med ham, og vi må se, hvad fremtiden bringer. Hvis han ender her en dag, så ville det være fremragende, lyder det fra Courtois.

For Courtois var tiden i Chelsea da også meget succesrig, da det blev til to engelske mesterskaber for ham. Nu ser han frem til at komme til en klub, der netop har vundet deres tredje Champions League-trofæ i træk.

- Jeg vil lægge mere succes til klubbens historie. Vores opgave i den kommende sæson er at vinde alle de titler, som vi kan komme i nærheden af. Vi har et godt hold, og jeg håber, at jeg medvirke til, at vi bliver ved med at vinde, siger den belgiske målmand.

Courtois har underskrevet en kontrakt på seks år med Real Madrid.


SIDEN SIDST...

OP | NED