SIDEN SIDST...

OP | NED
03:12:2018 06:24
Cornelius satte en kæp i hjulet på PSG

Bordeaux blev de første til at tage point fra PSG i Ligue 1, da Andreas Cornelius udlignede til sidst.


De forsvarende franske mestre fra Paris Saint-Germain er startet som lyn og torden i denne. Forud for 15. spillerunde havde hovedstadsklubben gjort helt rent bord. Det ændrede danske Andreas Cornelius på, da han kom ind for Bordeaux og udlignede til 2-2 i slutminutterne.

Hos hjemmeholdet fra Bordeaux var der ikke blevet plads til dansk islæt i startopstillingen, hvor både Lukas Lerager og Andreas Cornelius måtte tage plads på bænken fra kampens begyndelse.

Bordeaux’ sæson har hidtil været meget jævn, og derfor var storklubben fra Paris, som stillede i noget nær stærkeste opstilling, også favoritter til at tage 15. sejr ud af 15 mulige.

Det var også gæsterne, der kom først på tavlen. Dani Alves fandt efter lidt over en halv time Neymar, og så var PSG i front. Føringen holdt til pause, men der var ikke engang spillede ti minutter af anden halvleg, da Jimmy Briand havde udlignet for værterne.

Efter lidt over en times spil checkede Kylian Mbappe så ind. Med sin scoring havde Neymar hentet den unge franskmand på topscorerlisten, men den værdighed tog teenageren tilbage, da han bragte PSG tilbage på sejrkurs.

I et sidste forsøg på at få noget med fra kampen blev Andreas Cornelius så sat på banen, og det skulle vise sig som en god ide. Med godt og vel fem minutter igen blev et indlæg slået i feltet. Cornelius kom på fornemmeste vis højest, og med lidt held fik han udplaceret Areola i målet.

Scoringen var sæsonens anden fuldtræffer i Ligue 1 for den danske lejesvend.


SIDEN SIDST...

OP | NED