SIDEN SIDST...

OP | NED
05:12:2017 22:39
Chelsea smed førstepladsen væk på hjemmebane

Atletico Madrid fik det ene point på Stamford Bridge, men det spanske mandskab kan ikke bruge resultatet til at kvalificere sig videre i Champions League. Chelsea er klar til ottendedelsfinalerne.


Fra kampens start var det Chelsea, der sad på bolden i kampen mod Atletico Madrid.

Atletico Madrid pressede mest på med omstillinger, der dog ikke blev til farlige chancer. I den modsatte ende var Alvaro Morata dog tæt på at sende Chelsea på sejrskurs, da angriberen vendte med bolden og sendte afslutningen lige forbi højre stolpe. Danske Andreas Christensen stod for oplægget i denne situation.

Victor Moses lagde bolden til rette for Alvaro Morata efter 22 minutter, men heller ikke her kunne spanieren hamre bolden i netmaskerne. Bolden endte i stedet direkte på Jan Oblak i Atletico Madrids mål.

Davide Zappacosta kom endnu tættere på, da spilleren tog et farligt træk ind i banen, men her diskede Jan Oblak op med en fremragende redning. 

Farligst blev det for Atletico Madrid efter pausen. Her sendte Antoine Griezmann et fornuftigt frisparksforsøg afsted, men Chelsea-keeperen, Thibaut Courtois, viste sikre hænder.

Og så dukkede danskeren op. Andreas Christensen stod helt alene i det lille felt, men forsvarsspillerens hovedstød blev reddet af Jan Oblak. I modsatte ende smadrede Filipe Luiz sit forsøg på stolpen, og trods en ripost i feltet fik Atletico Madrid ikke scoret i denne situation.

Men tre minutter senere lykkedes det for gæsterne. Et hjørnespark fik Fernando Torres headet videre, før Saul kunne heade Atletico Madrid på 0-1. 

Andreas Christensen var dog igen ivrig i den offensive del af banen. Danskeren kastede sig igen ind i feltet foran et frit mål, men hovedstødet røg forbi højre stolpe. Med et kvarter tilbage af kampen kom Chelsea dog på måltavlen.

Eden Hazard tog et eksplosivt løb og hamrede på Stefan Savic, der sendte bolden i egne netmasker. 1-1. Dermed blev det et exit i Champions League for Atletico Madrid, der nu skal spille Europa League i stedet.

Andetsteds vandt AS Roma med 1-0 over Qarabag. Dermed topper den italienske klub Gruppe C, mens Chelsea ender på andenpladsen.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED