SIDEN SIDST...

OP | NED
08:01:2019 11:48
Chelsea blokerer for Fabregas-skifte: Midtbaneduo skal ind først

Chelsea er angiveligt tæt på at lukke to aftaler med to nye midtbanespillere, sådan at Cesc Fabregas kan få lov til at skifte til AS Monaco allerede i dette transfervindue.


Thierry Henry har allerede bekræftet det, og det synes derfor kun til at være et spørgsmål om tid, før at Cesc Fabregas bliver præsentet i kriseramte AS Monaco.

Ifølge engelske Sky Sports er den spanske midtbanespiller med fortid i både Arsenal og FC Barcelona nu blevet enige med AS Monaco om en treårig kontrakt, der gælder fra efter denne sæson, selvom Fabregas og Monaco gerne vil have skiftet effektueret med det samme. Det blokerer Chelsea dog for. 

Mediet beretter således, at sportsdirektør Marina Granovskaia ikke vil slippe Fabregas, før at London-klubben har hentet en afløser ind. 

Cesc Fabregas kan dog glæde sig over, at denne erstatning angiveligt ikke er langt fra.

Sky Sports erfarer nemlig også, at Chelsea ikke er langt fra at lukke aftaler med hele to midtbanespillere. Der er tale om Cagliaris 21-årige midtbanespiller Nicolo Barella og Zenit Skt. Petersborgs 24-årige midtbanemand Leandro Paredes. 

Ifølge mediets oplysninger forventer Chelsea at kunne færdiggøre minimum en af aftalerne allerede i denne uge, sådan at Fabregas kan få lov til at gå allerede i dette transfervindue. 

31-årige Cesc Fabregas kom til Chelsea fra FC Barcelona i sommeren 2014 og har siden spillet 198 kampe for klubben.


SIDEN SIDST...

OP | NED