SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
11:02:2019 09:53
Cheftræner frygter for Nicklas Pedersens karriere: Det er en tragedie

Nicklas Pedersen er blevet alvorligt skadet, og det kan i værste fald betyde afslutningen på karrieren for den danske angriber.


Den danske FC Emmen-angriber Nicklas Pedersen har fået prædikatet "Super-Sub" klistret på sig i Holland, efter han mod FC Groningen den 16. december scorede to mål efter sin indskiftning i det 75. minut og to runder senere gentog samme bedrift mod topholdet PSV. 

Nu kan man klistre prædikatet "langtidsskadet angriber" på den tidligere landsholdsspiller.

31-årige Nicklas Pedersen kom i sidste uge til skade med knæet, og ifølge FC Emmen venter der danskeren mange måneders pause. Pedersen har i forvejen døjet med en del skader i karrieren, så der er ikke noget at sige til, hvis angriberens bentøj efterhånden er slidt.

Dick Lukkien, der er cheftræner i FC Emmen, fastslår, at han frygter for Nicklas Pedersens karriere.

- Det er muligt, det er afslutningen på hans karriere. Det håber vi selvfølgelig ikke, men det er naturligvis en tragedie. Han har vist sit værd for os, og nu må vi se, hvordan det går, siger Lukkien til Fox Sports.

Nicklas Pedersen udtalte sig i sidste uge til RTV Drenthe om skaden og udsigterne for fremtiden.

- Det er forfærdeligt, og jeg er selvfølgelig trist og frustreret. Det samme er de i klubben, og jeg er ked af, at jeg ikke kan hjælpe til i resten af sæsonen. For mit vedkommende er det anden gang, jeg pådrager mig en korsbåndsskade. Jeg håber selvfølgelig at vende tilbage til mit gamle niveau igen, for fodbold er mit liv, men hvis lægerne siger, at risikoen er for stor for mig, så gør jeg det ikke, lød det fra uheldige Nicklas Pedersen.

Danskerens kontrakt med FC Emmen udløber efter denne sæson, så Nicklas Pedersen kan meget vel have spillet sin sidste kamp for klubben. Spørgsmålet er, om han også har spillet sin sidste kamp i karrieren.


SIDEN SIDST...

OP | NED