SIDEN SIDST...

OP | NED
05:11:2018 20:32
Casper Nielsen: Vi går 100 procent efter at stå i Parken

OB gæster tirsdag aften Hobro i Sydbank Pokalen, og Casper Nielsen forsikrer om, at fynboerne går hårdt efter pokalsucces.


Fredag aften hentede OB en smal, men yderst fortjent 1-0-sejr over Hobro på hjemmebane i Superligaen.

Tirsdag aften er det nordjyske mandskab igen modstanderen for fynboerne, men denne gang i Sydbank Pokalen. Og selvom De Stribede jagter mesterskabsspillet i Superligaen, er der også plads til at jagte guld og grønne skove i pokalturneringen. Det fortæller Casper Nielsen til klubbens hjemmeside.

- Pokalkampe er altid sjove at spille. Jeg var i finalen med Esbjerg for nogle år siden. Det var et langt eventyr, der endte med en titel, så jeg ved, hvor fedt det er at stå i Parken, og det går vi 100 % efter. Det er en turnering, vi tager seriøst, og vi skal op og starte fra nul. Fredagens kamp kan vi bruge til nul og niks, for Sydbank Pokalen har sit eget liv, så vi starter fra scratch, og vi glæder os til kampen mod Hobro, siger Casper Nielsen .

Midtbanespilleren forventer et bedre Hobro-mandskab end i fredagens Superligaopgør, men både satser og regner med at avancere til kvartfinalerne.

- Jeg er sikker på, vi ser et helt andet Hobro-hold. De spiller på hjemmebane, hvor de har vundet to kampe i træk, så de kommer med alt, hvad den kan trække, og det skal vi matche.

- Selvfølgelig har jeg en tro på, at vi kan gå videre. Folk gør os måske til favoritter mod Hobro, men vi ved, hvor svært det er at spille i Hobro. Det følte vi på egen krop, da vi tabte deroppe tidligere på sæsonen. Men selvfølgelig tror vi da på, at vi kan tage derop og vinde, andet vil være dumt. Tirsdag er der kun én ting, der tæller, og der er en kvartfinaleplads.

Pokalkampen mellem Hobro og OB har kampstart 17.30 tirsdag.

OB-truppen mod Hobro:
3. Alexander Ludwig
5. Ramon Leeuwin
6. Jeppe Tverskov
7. Kamil Vacek
8. Janus Drachmann
9. Bashkim Kadrii
11. Casper Nielsen
13. Sten Grytebust
14. Jens Jakob Thomasen
15. Nicklas Helenius
19. Mikkel Desler
20. Jacob Barrett
21. Mathias Greve
23. Troels Kløve
24. Marco Lund
25. Mathias Jørgensen
27. Oliver Christensen
28. Anders K. Jacobsen


SIDEN SIDST...

OP | NED