SIDEN SIDST...

OP | NED
13:09:2018 15:59
Brøndbys Kaiser klar til kampe igen: Pausen var vigtig for os

Det har gjort Dominik Kaiser godt med en kampfri weekend, men nu glæder han sig også til at spille igen. Næste opgave for ham og Brøndby IF er SønderjyskE på søndag.


Det er snart to uger, siden Brøndby IF senest spillede en Superliga-kamp. Dengang endte opgøret mod FC Midtjylland 2-2, og siden har der været landskampspause.

Men nu nærmer næste opgave sig med hastige skridt, for på søndag får Brøndby Stadion besøg af SønderjyskE. Det glæder midtbanespilleren Dominik Kaiser sig til, selv om han har nydt en weekend uden kamp og et par fridage.

- Pausen var vigtig for os, og vi har alle sammen nydt at have et par fridage. Nu er vi klar igen og fokuserer på den næste del af sæsonen og først og fremmest den næste kamp mod SønderjyskE. Vi har masser af kampe, nu når pokalturneringen også starter for vores vedkommende, og vi vil gerne forbedre os fra kamp til kamp, siger tyskeren ifølge brondby.com.

- Der var mange gode ting at tage med fra kampen mod FC Midtjylland. Det var ikke det ønskede resultat, men det var vigtigt for os at se fremskridt spillemæssigt. Det gav en god fornemmelse, og nu er det så op til os at blive på det niveau og gerne rykke os yderligere hver weekend.

Dominik Kaiser kom til Brøndby i sommer, og han må siges at have været fast mand siden. Han har fået spilletid i samtlige Superliga- og Europa League-kvalifikationskamp i denne sæson, og kun to af gangene er han ikke startet inde.

Det er hidtil blevet til to mål og to oplæg i 12 kampe for den tidligere RB Leipzig-anfører. 


SIDEN SIDST...

OP | NED