SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
12:03:2018 13:00
Brøndby sættes i forbindelse med nigeriansk angriber

Brøndby IF kædes sammen med angriberen Anthony Okpotu, der i 2017 scorede flest mål af alle i den nigerianske liga. Agenten fortæller, at han har været i dialog med Brøndbys scouts.


Brøndby IF kan stå foran en angriberjagt til sommer, hvor Teemu Pukki og Jan Kliment muligvis begge er fortid på den københavnske Vestegn. Det er stadig uklart, hvad der skal ske med duoen, der har udløb 30. juni.

Brøndbys sportsdirektør, Troels Bech, er manden, der i sidste ende skal få kabalen til at gå op, og der er ingen tvivl om, at han forbederer sig på flere forskellige scenarier - også det scenarie, der involverer checkhæfte og indkøbskurv.

Nu sættes Brøndby IF i forbindelse med den nigerianske angriber Anthony Okpotu, 24, der i 2017 scorede 19 mål for Lobi Stars i den bedste nigerianske fodboldrække. Det gjorde ham samtidig til ligaens mest målfarlige. Ifølge aoifootball.com kan Okpotu være et emne i Brøndby IF med henblik på sommerens transfervindue.

Mediet skriver ligeledes, at der også skal være interesse fra FC Midtjylland og FC Nordsjælland, men det afviser spillerens agent.

- Jeg har tilbudt Anthony til Brøndby, FC Midtjylland og FC Nordsjælland, men jeg har ikke hørt fra de to sidstnævnte. Jeg har snakket med Mads Jørgensen og John Møller, der er scouts for Brøndby IF, og vi havde en fin dialog i januars transfervindue. Jeg har ikke snakket med Brøndby siden, men jeg vil da helt sikkert tage kontakt igen for at se, hvordan de forholder sig i forhold til Anthony, siger angriberens agent, Marko Mihaljevic, til tipsbladet.dk.

Han fastslår, at han ikke har drukket kaffe med Troels Bech i forbindelse med Anthony Okpotu, der har spillet seks A-landskampe for Nigeria.

- Jeg har snakket med Troels, men det har været om andre spillere. Jeg har ikke diskuteret Anthony med ham - kun med Mads Jørgensen og John Møller, som jeg har et godt forhold til. Jeg tror, at Anthony vil passe godt ind i Brøndbys system, og det er uden tvivl en rigtig spændende klub. Men vi må se - der er mange interesserede klubber. Lige nu er det nok ikke Brøndby, der er den mest oplagte destination for Anthony, lyder det fra agenten.

Tipsbladet.dk har været i kontakt med Brøndby IF, hvor Troels Bech vanen tro ikke ønsker at kommentere på transferspekulationer. 

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED