SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
08:11:2018 12:23
Brøndby IF hylder John "Faxe" Jensen mod AGF

Brøndby IF hylder John "Faxe" Jensen med en specialdesignet retrotrøje, som klubbens spillere vil bære i fredagens opgør mod AGF.


Man skal huske at hylde sine helte, og fredag aften hylder Brøndby IF John "Faxe" Jensen.

Den tidligere EM 92-helt tørnede ud for Brøndby IF i 13 sæsoner, og han står noteret for 376 kampe i gult og blåt. "Faxe" har også været assisterende træner og konsulent på den københavnske Vestegn.

Fredag hyldes John "Faxe" Jensen med en helt speciel trøje, når Brøndby IF møder AGF. Hummel har designet en retrotrøje, som Brøndby-spillerne vil bære under kampen mod AGF. 

- Det er en stor ting for os at være med til at hylde en så stor personlighed som John ’Faxe’ Jensen. Brøndby IF er en klub, der har fostret så utroligt mange legendariske spillere gennem årene, men der er alligevel nogle enkelte, der skiller sig ud.

- Én af dem er uden tvivl ’Faxe’. Hans meritter taler for sig selv, og når han så samtidig har et stort blå-gult hjerte, så var valget helt naturligt. Vi glæder os til at fejre en af de største danske fodboldlegender sammen med Brøndbys fantastiske fans, siger marketingmanager i Hummel Morten Lund til Brøndbys IF's hjemmeside.

Brøndby IF har tidligere hyldet Kim Vilfort på samme måde. 


SIDEN SIDST...

OP | NED