SIDEN SIDST...

OP | NED
07:02:2019 19:23
Brøndby-boss: Vi skal sikre fanoplevelsen og forbedre Masterclass

Brøndby-bestyrelsesformand Jesper Møller forklarer, at klubben med den ønskede kapitaludvidelse på 100 millioner kroner blandt andet skal investere i fan- og partneroplevelsen samt udvikle flere Masterclass-talenter.


Brøndby IF har i en selskabsmeddelse torsdag aften offentliggjort, at klubben fra den københavnske vestegn har et håb om at kunne rejse hele 100 millioner kroner i en kommende kapitaludvidelse.

Klubben sigter efter at få kapitaludvidelsen godkendt ved en generalforsamling den 2. april og håber på, at udvidelsen er gennemført ved udgangen af juni.

Bestyrelsesformand Jesper Møller forklarer, at Brøndby blandt andet vil sikre en endnu bedre oplevelse for både fans og partnere.

- Vi har siden etableringen af Strategi 6.4 investeret markant i hele fan- og partneroplevelsen på Brøndby Stadion, bl.a. via investeringer i Fanzonen, Familie Loungen og i vores partner-lounges. På Vestegnen er vi begunstigede af en i forvejen meget stærk fankultur og loyale partnere, men vi er også bevidste om, at det kræver løbende investeringer i faciliteterne, hvis vi skal bibeholde den opbakning, siger Jesper Møller til brondby.com.

Brøndby er blevet kritiseret for ikke at udvikle nok talenter til klubbens førstehold, og det skal kapitaludvidelsen også hjælpe på.

- Vi har i 2018 foretaget investeringer i Brøndby Masterclass, og vi ønsker at investere yderligere i vores talentudvikling. Vi har siden 80’erne leveret spillere til førsteholdstruppen, landsholdet og Europas største ligaer, og det skal vi fortsætte med, siger bestyrelsesformand, Jesper Møller og fortsætter:

- Det kræver tålmodighed at udvikle de bedste talenter, både fra klub og spillerne selv, men det kræver også, at vi kan tilbyde forhold af høj international standard, da konkurrencen for de unge talenter i Europa er større end nogensinde. 


SIDEN SIDST...

OP | NED