SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
07:11:2018 13:29
Bendtner fokuserer på mesterskabskamp: Vi har ingen chance i Europa

Nicklas Bendtner har allerede rettet fokus på søndagens opgør, selv om Rosenborg spiller torsdag. Her kan holdet nemlig vinde mesterskabet, mens dets rolle i Europa League er udspillet.


Når noget bliver dækket så intenst som fodbold, vil nogle ord og fraser uundgåeligt gå igen, og få mantraer i sportens verden bliver gentaget så ofte som "Vi tager én kamp ad gangen." Men ingen regler uden undtagelser, og sådan en står Nicklas Bendtner for.

Selv om han og Rosenborg BK torsdag får besøg af RB Salzburg i Europa League, har angriberen allerede blikket rettet mod søndagens opgør mod IK Start. Forklaringen er simpel nok: Rosenborg kan vinde mesterskabet i weekenden, og i Europa har holdet alligevel udspillet sin rolle.

- Jeg tror måske, vi kan spille mere frit i hvert fald, fordi vi står uden point og har ikke mulighed for at nå avancement. Så det, vi skal, er at vise, at vi stadig vil spille med, og vi stadig kan levere en god kamp, siger Bendtner i et interview på sin klubs hjemmeside.

- Vi snakker jo tit om det med, at man ikke må se fremad, men nu er vi i så gunstig en position, at søndag skal vi have point, og vi skal gøre ligaen færdig. Så det kan godt være, vi har et kig på det nu, fordi der ikke er nogen chance i Europa League. Men vi vil stadig gå ud og spille en god kamp, og vi vil stadig prøve at vise fansene noget godt fodboldspil.

Rosenborg har tabt alle tre indledende kampe i Europa Leagues gruppe B mod førnævnte Salzburg, læskedrikvennerne i Leipzig og skotske Celtic. Anderledes succes har holdet altså i den hjemlige liga, hvor afstanden ned til SK Brann er fem point med to runder tilbage.


SIDEN SIDST...

OP | NED