SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
16:05:2017 19:50
Bedst og værst: Lobotka-showet fortsatte i Farum

Tipsbladet.dk zoomer ind på kampen mellem FC Nordsjælland og SønderjyskE.


FC Nordsjælland - SønderjyskE 3-1 (2-0)
1-0 Ernest Asante (4')
2-0 Emiliano Marcondes (41')
1-2 Johan Absalonsen (69') 
3-1 Marcus Ingvartsen (82') 
4-1 Mathias Jensen (85')

Kampens bedste spiller: 

FC Nordsjælland: 
Stanislav Lobotka er én af Superligaens mest undervurderede spillere. Den stærke slovak er ikke just en mand, der tegner sig for et væld af mål og assists, men kigger han fokuseret på midtbanespilleren i løbet af en kamp, er man ikke i tvivl om, at han er én af Nordsjællands vigtigste spillere. Tirsdagens kamp mod SønderjyskE var ingen undtagelse.  

SønderjyskE: 
Lukas Fernandes lukkede fire mål ind i tirsdagens kamp, men takket være ham var gæsterne heldige med, at det blev ved de fire. En række af flotte redninger fra den tidligere AGF'er holdt SønderjyskE inde i kampen indtil det 82. minut. 

Kampens værste spiller: 
Det var ikke meget, der lykkedes for Christian 'Greko' Jakobsen i det 62 minutter, offensivspilleren var på banen. Modsat ham var Silas Songani, der også blev skiftet ud på samme tidspunkt, udfordrende i sit spil og skabte problemer for Nordsjælland-defensiven.

Kampens detalje: 
Ernest Asante lavede et flot mål til 1-0 efter fire minutter, men det bliver kantspillerens assist Emiliano Marcondes, der løber med titlen. Stort overblik af Asante. 


SIDEN SIDST...

OP | NED