SIDEN SIDST...

OP | NED
09:02:2019 17:59
Bedst og værst: Finnbogason er tilbage som man kender ham

Vejle snuppede en 2-0 sejr over Sønderjyske lørdag eftermiddag. Tipsbladet.dk har set nærmere på opgøret.


Vejle Boldklub - Sønderjyske 2-0 (2-0)
1-0 Kjartan Finnbogason '20
2-0 Imed Louati '24

Kampens bedste:

Vejle Boldklub:
Der var flere spillere, som gjorde sig godt bemærket for Vejle. Alene skal hovedmænende bag målet til 2-0, Louati og Mølgaard nævnes for deres kunstværk af et mål. Derudover var en spiller som Mucolli også et godt indslag i den periode, han var på banen.

Sønderjyske:
Det blev aldrig den helt store kamp for Sønderjyske-spillerne, hvor det hele bare kørte. Dog havde en spiller som Jeppe Simonsen rigtig mange gode præstationer i kampen, som dog aldrig gav bonus på græsset.

Kampens værste:
Der var mange spillere blandet Sønderjyske-mandskabet, som havde vanskeligt ved at spille efter Riddersholms filosofi om en mere offensiv tilgang. Det havde de offensive kræfter på holdet i form af eksempelvis Absalonson det meget svært i opgøret, og så er der lang vej til at score mål.

Kampens detalje:
Sidste gang Kjartan Finnbogason spillede i Superligaen var det for AC Horsens, hvor han rundende sin tid af med to mål mod Brøndby i næstsidste spillerunde af sidste sæson. Han er tilbage i ligaen nu, og det fejrede han med et rigtigt angribermål for Vejle. Ikke det vilde show ved det mål, men en vigtig understregning af, at alle mål giver det samme på måltavlen. 


SIDEN SIDST...

OP | NED