SIDEN SIDST...

OP | NED
05:12:2017 19:15
BBC: Eriksen og Kane sidder over mod APOEL

Flere Tottenham-profiler vil ikke komme på banen, når det engelske hold skal forsøge at vinde den sidste gruppe-kamp i sæsonens Champions League.


Engelske BBC erfarer, at både Christian Eriksen, Harry Kane, Eric Dier, Hugo Lloris og Kieran Trippier ikke kommer på banen i morgen. Tottenham skal møde APOEL.

APOEL kæmper for at slå Dortmund væk fra tredjepladsen og kan dermed snuppe en plads i Europa League i det nye år. Uanset hvad er Eriksen og co. dog sikret en plads i sekstendedelsfinalerne i Champions League samt en førsteplads.

Men ikke desto mindre bliver der nu plads til Dele Alli, som skal forsøge at genfinde sin form fra sidste sæson.

Selvom offensivspilleren scorede to gange mod Real Madrid i efteråret, har han ikke formået at leve op til sine egne forvetninger. Det erkender Dele Alli i et interview med BBC.

- Jeg tror, jeg er min egen værste kritiker, siger spilleren og fortsætter:

- Hver gang jeg fornemmer, at jeg spiller dårligt, er det vigtigt, at jeg bliver ved med at arbejde hårdt og forsøge at forbedre mig som fodboldspiller.

Nu kan Dele Alli forvente fuld spilletid, når Tottenham møder APOEL i morgen klokken 20.45. Gruppens anden kamp er mellem Real Madrid og Borussia Dortmund.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED