SIDEN SIDST...

OP | NED
12:01:2018 22:24
Bayern München vinder top-kamp

De forsvarende tyske mestre, Bayern München, vandt fredag aften 2-1 på udebane over Bayer Leverkusen.


Der var topkamp i den tyske Bundesliga, da turneringen atter var i gang efter et nogle ugers kombineret jule-og vinterferie.

Fredag aften mødtes Bayer Leverkusen og Bayern München i en duel mellem nummer fjerde- og førstepladsen, og det var udeholdet, der trak det længste strå.

Kampens dommer, Daniel Siebert, sørgede for at holde spillerne i kort snor, og efter en lille halv times tid, havde han uddelt tre gule kort - to til hjemmeholdet og et til udeholdet.

Det lykkedes Bayern München at bringe sig foran, da spanske Javi Martinez kom først på en ripost og fik bolden i mål.

Anden halvleg var bare fire minutter gammel, da Franck Ribery fordoblede føringen efter et flot aflevering fra James Rodrigues.

Leverkusen kom tilbage i kampen med tyve minutter igen. Kevin Volland driblede sig igennem München-forsvaret og fra kanten af feltet, reducerede han til 1-2.

Ligemeget hjalp det, da hjemmeholdet ikke formåede at score yderligere. I stedet kunne James Rodriguez lukke kampen i dommerens tillægstid, efter en scoring på et vidunderligt frispark.

Sejren betyder, at Bayern München topper Bundesligaen med 44 point - 14 point flere end Schalke 04 på andenpladsen, der dog har en kamp i baghånden.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED