SIDEN SIDST...

OP | NED
19:05:2017 20:50
Bayern München optager Lahm i Hall of Fame

Den tyske forsvarsspiller er den første til at blive optaget i Bayern Münchens Hall of Fame siden Oliver Kahn i 2008.


De tyske mestre har annonceret, at den nuværende kaptajn, Phllipp Lahm, vil blive optaget i klubbens Hall of Fame, hvor han kommer i selskab med store navne som Gerd Müller og Franz Beckenbauer.

Philipp Lahm bliver optaget efter en fornem karriere hos sydtyskerne, hvor han for ottende gang er med til at sikre klubben et Bundesliga-mesterskab.

Bayerns kaptajn vil spille sin sidste kamp mod Freiburg på Allianz Arena i morgen. Han har spillet for Bayern München hele sin fodboldkarriere kun afbrudt af et to-årigt låneophold hos Stuttgart.

- Philipp Lahm er en af de mest trofaste spillere i Bayerns nyere historie, sagde en anden Bayern-legene og bestyrelsesformand, Karl-Heinz Rummenigge, om optagelsen af backen.

Han roser især Lahms evne til at lede holdet.

- Både på og uden for banen og i rollen som kaptajn, har han været en vigtig spiller for klubben.

- Han fortjener denne anerkendelse, som viser, at han er en af de største i Bayern. Klubben vil gerne takke Philipp Lahm for hans fremragende præstationer, som han har vist i Bayern.

Selvom den trofaste anfører lægger støvlerne på hylden, så har klubben allerede hans arvtager på plads. Således udtalte Carlo Ancelotti tidligere i dag, at Joshua Kimmich er i spil til højrebacken fra næste sæson.


SIDEN SIDST...

OP | NED