SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
15:04:2018 10:29
Bayern-boss afslører: Niko Kovac var kun vores tredjevalg

Bayerns direktør Karl-Heinz Rummenigge fortæller nu, at det ikke kunne lade sig gøre at få Heynckes eller Tuchel til at træne Bayern i den kommende sæson. Derfor valgte man Kovac.


I den kommende sæson hedder Bayern Münchens cheftræner Niko Kovac, men det viser sig nu, at han blot var tredjevalget for den store tyske klub, der ellers er vant til at få, hvad de peger på.

Det fortæller klubbens direktør Karl-Heinz Rummenigge til blandt andet Die Welt.

Egentlig ville han og resten af den sydtyske klub helst have den tidligere Dortmund-træner Thomas Tuchel til klubben, og hvis det ikke kunne lade sig gøre, så ville man gerne forlænge med den nuværende træner Jupp Heynckes. 

Begge dele har ikke været mulig, og derfor faldt valget altså på Niko Kovac, der kommer til fra Eintracht Frankfurt. Rummenigge fortalte i den sammenhæng, at netop Tuchel allerede har en aftale med en anden klub.

Denne klub forventes at være den franske storklub Paris Saint Germain.

Heynckes kom til Bayern i stedet for Carlo Ancelotti tilbage i oktober, hvor han også slog fast, at han kun ville være der sæsonen ud. Her er det indtil videre lykkes ham at vinde det tyske mesterskab, ligesom de både er i semifinalen i den tyske pokalturnering og Champions League.

Niko Kovac har i sin trænerkarriere blandt andet været assistenttræner under den tidligere Randers-træner Ricardo Moniz i deres fælles fortid i Red Bull Salzburg. Derudover har Kovac også været landstræner for Kroatien.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED