SIDEN SIDST...

OP | NED
03:12:2018 15:50
Bashkim Kadrii og OB ånder lettet op: Der er ingen problemer

To dage efter han udgik med en knæskade er der godt nyt fra og om Bashkim Kadrii. Det var bare slaget, der gjorde ondt, så han kan formentlig snart træne med igen.


Bashkim Kadrii havde været den helt store helt for OB lørdag eftermiddag, da han med to mål grundlagde 2-0-sejren over Vendsyssel FF, men et kvarter før tid slog han sig. Det var så slemt, at han måtte hjælpes fra banen, og på den tidligere så uheldige spillers vegne kunne man frygte det værste.

Den frygt manede han dog efterfølgende halvvejs i jorden, da han sagde:

- Lige nu ser det fint ud. Jeg tror, det er et slag, og vi skal lige kigge på det i morgen, men jeg tror bare, det er et slag.

Nu har han og OB's lægestab haft lejlighed til at gøre netop dét, kigge nærmere på det, og derfor kan Kadrii mane resten af frygten i bund.

- Det går godt. Det var et slag, så der er ingen problemer, siger OB-spilleren til Sport Fyn.

Det er godt nyt for de formstærke fynboer, der har haft Kadrii som det faste element i angrebet i hele efteråret, mens han makker har varieret mellem Nicklas Helenius, Anders K. Jacobsen og unge Mathias Jørgensen.

Ifølge Sport Fyn er der desuden tvivl om spillere som Mathias Greve, Jacob Barrett og Jens Jakob Thomasen. OB spiller allerede fredag på udebane mod FC Midtjylland.


SIDEN SIDST...

OP | NED