SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
11:07:2018 20:26
Barcelona-avis: Barca har hentet Kjærs holdkammerat

Simon Kjærs franske holdkammerat Clement Lenglet ligner meget en ny Barcelona-spiller. Kan måske blive præsenteret denne uge.


Alt tyder nu på, at Simon Kjærs forsvarskammerat Clement Lenglet snart ikke spiller i samme klub somden danske landsholdsanfører mere. Et skifte til den spanske storklub FC Barcelona ser ud til at være kommet på plads.

Det skriver det ofte meget velinformerede og Barcelona-baserede sportsavis Diario Sport.

De kan fortælle, at man sådan set kun mangler den endelig bekræftelse fra klubben. Barcelona har valgt at lægge 260 millioner kroner nu og her, der svarer til Lenglets frikøbsklausel, da Sevilla i første omgang ikke ville forhandle. 

Avisen kan dog fortælle, at de helst ville have betalt mere med afbetalinger i stedet for, at de skulle betale et engangsbeløb. Men sådan er det blevet, og han ser ud til at rykke til Barcelona så snart det er muligt.

Lenglet bliver Barcelonas andet indkøb denne sommer efter den brasilianske midtbanespiller Arthur er ankommet. For sidstnævntes vedkommende bliver han præsenteret på Camp Nou torsdag, mens Lenglet kunne blive det fredag, påpeger avisen.


SIDEN SIDST...

OP | NED