SIDEN SIDST...

OP | NED
05:12:2017 18:47
Bænket OB-spiller: Jeg regner med at slutte karrieren af her

31-årige Rasmus Festersen forventer at blive i Odense resten af sin karriere som professionel fodboldspiller.


I denne efterårssæson har Rasmus Festersen ikke fået kontinuerlig spilletid.

En skade i starten af sæsonen satte i første omgang en stopper for tiden på grønsværen, men i de seneste mange kampe er Joan Simun Edmundsson og Anders K. Jacobsen i stedet blevet prioriteret i startopstillingen.

Men selvom Rasmus Festersen gerne vil have mere spilletid for OB'erne, så præger tiden på bænken ikke hans mening om klubben og sin nuværende situation. Det ændrer et kommende transfervindue heller ikke på, fastslår spilleren, der regner med at spille for Kent Nielsens tropper resten af sin karriere. 

- Ja, det kan jeg sagtens forestille mig, og det regner jeg bestemt også med. Jeg er nået en alder, hvor jeg godt ved, der ikke er 10 år tilbage, og jeg er begyndt at tænke på, hvad der skal ske efterfølgende. Som sagt er vi rigtig glade for at være i Odense, og jeg kunne sagtens forestille mig at slutte af her, fortæller han til OBstruktion.

- Jeg håber også, at den dag fodbolden ikke er her længere, så kan man blive hjulpet videre. OB har jo et kæmpe netværk på hele Fyn, og hvis man via den vej kunne blive sluset ud i den virkelige verden, når fodbolden er slut, ville det da være rigtig dejligt, tilføjer den 31-årige angriber til hjemmesiden.

I går blev det dog ikke til et eneste minut for Rasmus Festersen, hvis holdkammerater tabte med 3-1 til FC Midtjylland på MCH Arena.

På søndag kan offensivspilleren til gengæld håbe på spilletid, når OB møder Silkeborg på hjemmebane. Denne kamp spilles klokken 12.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED