SIDEN SIDST...

OP | NED
05:12:2018 16:38
Avis: Peruvianer er Anderlechts Mukhtar-alternativ

Hany Mukhtar sættes i forbindelse med Anderlecht, der ifølge belgisk avis også har peruviansk offensivspiller på blokken.


Onsdag kan Ekstra Bladet fortælle, at Anderlecht og Standard Liege har et godt øje til Brøndby-profilen Hany Mukhtar, og samme historie kan man læse i belgiske medier. Het Laatste Nieuws skriver ligeledes, at tyskeren er et emne i Anderlecht, men der er også andre navne på blokken som alternativer til Hany Mukhtar.

Ifølge avisen drejer det sig blandt andre om 24-årige Cristian Benavente, der til dagligt slår sine folder i den belgiske liga for Sporting Charleroi og dermed er et navn, man kender rigtig godt i Anderlecht.

Benavente har haft en flot sæson indtil videre og står noteret for syv mål i 17 kampe. Han har spillet 16 landskampe for Peru, men var ikke med under sommerens VM-slutrunde, hvor holdet blandt andre mødte Danmark i indledende gruppespil.

Standard Liege nævnes også som en bejler til Hany Mukhtar af Ekstra Bladet, men ifølge avisen Le Soir er Brøndby-spilleren pt. ikke en mulighed i den belgiske klub. 

23-årige Hany Mukhtar har kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2021. 


SIDEN SIDST...

OP | NED