SIDEN SIDST...

OP | NED
15:05:2018 20:16
Avis: Arteta bliver ny Arsenal-træner – Cazorla bliver assistent

Mikel Arteta ligner Arsene Wengers afløser i Arsenal, og han vil blandt andet gøre Santi Cazorla til en del af trænerstaben.


Det begynder at virke mere og mere sandsynligt, at Arsenals næste cheftræner bliver klubbens tidligere anfører, Mikel Arteta.

Flere større trænernavne som den tidligere FC Barcelona-træner, Luis Enrique, og den nuværende Juventus-træner, Max Allegri, har ellers ofte været rygtet til Arsenal, men Arteta er efter sigende direktør Ivan Gazidis foretrukne kandidat.

I hvert fald melder den britiske avis, The Independent, at forhandlingerne mellem London-klubben og Arteta er fremskredne, og at spanieren allerede har fortalt, hvem han vil have i sin trænerstab, og hvad han ønsker i løn.

Arteta vil ifølge avisen ansætte tre nye assistenter, og en af disse skulle efter sigende være Arsenals skadesplagede midtbanegeneral, Santi Cazorla, der kunne få en rolle som spillende træner.

Men ud over det forventes det, at Arteta vil beholde størstedelen af staben. Det er også en af grundene til, at Arsenal ønsker at hyre Arteta. De føler, at det vil være den mest smertefrie overgang, da han allerede kender staben, og derfor vil fortsætte arbejdet med dem.

Arteta er i øjeblikket en af Pep Guardiolas assistenttrænere i Manchester City.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED