SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
16:05:2018 09:22
Appellen afvist: Atletico må undvære Simeone i Europa League-finalen

Diego Simeones karantæne på fire kampe i Europa League er blevet stadfæstet af UEFA, så klubben igen må se bort fra ham, når de spiller mod Marseille i finalen onsdag aften.


Onsdag aften er der finale i Europa League, hvor Marseille skal møde Atletico Madrid, og for sidstnævntes vedkommende kommer de endnu engang til at undvære cheftræner Diego Simeone på sidelinjen.

Argentineren fik besked på at forlade banen i den første semifinale mod Arsenal, som endte med at koste ham en karantæne på fire kampe. Den dom er siden blevet appelleret af Atletico, men UEFA har valgt at afvise den.

Dermed bliver det igen assistenttræner German Burgos, som skal stå i spidsen for den spanske hovedstadsklub i Europa League-regi. 

For mange klubbers vedkommende er det ikke altid den største bekymring, hvis træneren ikke er til stede ved sidelinjen - men for Atletico Madrids vedkommende har Simeone med sin store energi været med til at drive holdet frem til en lang række af sejre.

Diego Simeone var efter sin bortvisning mod Arsenal ude og fortælle, at han var klar over, at han måtte rette op på sin opførsel i fremtiden.

- Det er sørgeligt og grim, og jeg er nødt til at forbedre mig, lød det fra Atletico-træneren.

Kampen mellem Marseille og Atletico Madrid spilles onsdag aften klokken 20.45 i Lyon, og den sendes direkte på 6'eren.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED