SIDEN SIDST...

OP | NED
16:05:2018 15:55
Ankersen svarer på FCM-spekulationer: Vi vil altid vinde

FC København har tænkt sig at gøre, hvad de kan for at slå FC Midtjylland på fredag, selv om det i givet fald vil være en hjælpende hånd til Brøndby IF.


Hvis FC København på fredag slår FC Midtjylland, øger det chancen - eller risikoen, alt efter perspektiv - for, at Brøndby IF vinder mesterskabet. Kunne FCK derfor finde på at lade midtjyderne vinde, har fodboldfans over det ganske land spekuleret de seneste dage.

Flere fans på sociale medier har da også givet udtryk for, at de hellere vil mindske egne chancer for bronzemedaljer og en tur i Europa, end de vil hjælpe ærkefjenden med at vinde en titel. Men Peter Ankersen fastslår, at det ikke kan komme på tale.

FCK-spillerne er fast besluttet på at levere varen mod FC Midtjylland.

- Der er pres på for at nå med i Europa, men en af grundene til, at det er fedt at spille i FCK er netop, at der altid er pres på. Vi skal altid præstere, vi skal altid vinde, og det her er ingen undtagelse, uanset om andre spekulerer i hvad nu hvis og hvis, siger han til fck.dk.

- Vi har haft en sæson med alt for mange udsving og nedture. Derfor skylder vi at slutte den stærkt af. Det er jeg også overbevist om, at vi kommer til.

Ankersen og co. møder FC Midtjylland klokken 18 på fredag, og to timer senere går Brøndby-spillerne på banen i Horsens, velvidende hvad kampen i Parken er endt.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED