SIDEN SIDST...

OP | NED
07:02:2019 18:14
Alisson: Vi tænker ikke på Manchester City

I Liverpool fokuserer de på sig selv i stedet for den store rival i mesterskabskampen, selvom the Reds har mistet førstepladsen i Premier League


Liverpool var på et tidspunkt syv point foran Manchester City i duellen om det engelske mesterskab. Men efter en række pointtab er Liverpool nu henvist til andenpladsen, efter Manchester City onsdag aften overtog førstepladsen med en sejr over Everton.

Liverpool har i store dele af sæsonen vist tårnhøjt niveau i Premier League, og det mener Liverpools målmand, Alisson, at kritikerne skal huske nu, hvor resultaterne har svigtet. Det fortæller han til Sky Sports

- Vi tror på, at vi kan vinde ligaen. Vi har før vist, at vi er gode nok, og vi vil fortsætte med at vise dette i de kommende kampe. Vores pres er i kampene. Vi tager tingene kamp for kamp uden at tænke på, hvad vores modstandere gør.

- Alle vil vinde ligaen, men i Liverpool er vores fokus på at vinde kamp og ikke smide point.

På trods af det fokus, har Liverpool måtte nøjes med 1-1 i de seneste to kampe mod henholdsvis Leicester og West Ham. Og hvis du spørger den brasilianske keeper, er det netop på egne resultater, at holdet har sit fokus. Han fortæller, at de ikke har Manchester Citys resultater i tankerne.

- Vi tænker ikke på Manchester City. Vi tænker kun på os selv. Vi tænker kun på, hvad vi kan gøre, og hvordan vi kan rykke os fremad.

Alisson og resten af Liverpool-holdet kan da også trøste sig med, at de har spillet en kamp færre end Manchester City. De har derfor stadig mesterskabet i egne hænder, hvis de formår at vinde sine kampe.

Næste kamp for Liverpool er på lørdag hjemme på Anfield Road, hvor midterholdet Bournemouth kommer på besøg. 


SIDEN SIDST...

OP | NED