SIDEN SIDST...

OP | NED
03:12:2018 07:14
Alexander Bah står over for en længere pause

SønderjyskE-profilen blev båret fra banen i søndagens 1-2-nederlag til FCN, og det står nu klart, at der er tale om en længerevarende skade.


Efter en uheldig tackling i anden halvleg skulle der en båre til for at få SønderjyskE-profilen Alexander Bah båret fra banen. Med tårende løbende ned ad kinderne så det alvorligt ud, og den formodning holder stik.

Klubben skriver på sin hjemmeside, at der er tale om en skade af længevarende karakter, der vil holde den nyslåede U21-landsholdsspiller ude i efteråret to sidste kampe. Det er ikke beskrevet, hvad det er for en slags skade.

- Det er meget ærgerligt – ikke for Alexander selv – at efteråret nu skal ende med en skade. Vi ønsker ham god bedring og glæder os til, han igen bliver klar, siger sportschef Hans Jørgen Haysen til klubbens hjemmeside.

Efter opgøret var cheftræner Claus Nørgaard ikke klar over, hvad status var, men det står altså fast, at han må se bort Bah til efterårssæsonens to sidste kampe, hvor sønderjyderne først gæster Hobro, inden de hjemme i Haderslev får besøg af førerholdet fra FC København.

SønderjyskE tabte opgøret med 1-2 til FC Nordsjælland, som for første gang i ni måneder vandt på udebane.


SIDEN SIDST...

OP | NED