SIDEN SIDST...

OP | NED
09:10:2018 17:43
Alcacer bomber i Dortmund: Forlod Barca for at nyde fodbold

Paco Alcacer måtte forlade FC Barcelona for at få spilletid og nyde fodbolden igen.


Denne sommer skiftede Paco Alcacer fra FC Barcelona efter to mindre succesfulde år til Borussia Dortmund på en lejeaftale, der løber indtil sommeren 2019.

Beslutningen om at forlade de spanske giganter skyldtes, at han ville have spilletid og nyde at spille fodbold. I FC Barcelona er det nemlig meget svært at få nok spilletid, fortæller han i et interview med ESPN.

- Jeg tog beslutningen om at forlade FC Barcelona og skifte til en anden klub for at få spilletid og for at nyde mit arbejde. I Barcelona er det meget svært at få minutter, når de har spillere som Lionel Messi, Luis Suarez og Philippe Coutinho, fortæller Alcacer.

I Dortmund har han fået en flyvende start, hvor han i Bundesligaen har scoret seks mål på blot 81 minutter fordelt på tre kampe. Og han glæder sig da også over, at skiftet har været en succes, og at han er faldet godt på plads i Tyskland. 

- Jeg er meget tilfreds med den beslutning, jeg tog. Fra den første dag, jeg ankom i Tyskland, har alle spillere på holdet hjulpet mig med alle de udfordringer, man står over for, når man skifter til udlandet og ikke taler sproget. Jeg er faldet godt til.

- Det gør mig stolt at være her, og jeg er meget tilfreds med de præstationer, jeg har leveret i Dortmund. Jeg er nødt til at fortsætte og ikke bremse. Målet var at komme her og hjælpe holdet, og hvis jeg får chancen for at spille, vil jeg få det bedste ud af den mulighed, lyder det fra den spanske angriber.

25-årige Alcacer står noteret for 15 mål på 50 kampe i FC Barcelona-trøjen.


SIDEN SIDST...

OP | NED