SIDEN SIDST...

OP | NED
06:12:2018 08:54
AGF'er havde virus-meningitis: Det skulle gå over af sig selv

Forsvarsspiller Niklas Backman har siddet ude i mange uger med en skade i hovedet. Nu fortæller han, at det var virus-meningitis, han kæmpede mod.


Han var fremragende for AGF i de første otte kampe denne sæson, men i kamp nummer ni måtte forsvarsspiller Niklas Backman lade sig udskifte i første halvleg, og siden har han ikke været på banen.

Svenskeren var svimmel i løbet af opgøret, og svimmelhed og træthed er noget af det, han har kæmpet med de sidste par måneder.

Som tipsbladet.dk kunne fortælle for et par uger siden er både Backman og André Riel tilbage på træningsbanen, og nu løfter forsvarsspilleren så sløret for, hvad det var, der holdt ham ude så længe.

Det var nemlig ikke en hjernerystelse, som man ellers så ofte ser i de situationer.

- Jeg har haft et virus, som det har taget lang tid at komme over. Det er tale om virus-meningitis (hjertehindebetændelse, red.). Derfor har jeg heller ikke fået antibiotika, for det må man ikke ved virus. Jeg har lidt af hovedpine og følt mig svimmel, så det har handlet om, at det skulle gå over af sig selv. Det har taget den tid, det skulle, og nu er det bare at se frem, siger Niklas Backman til Stiften.dk.

Den 30-årige centerback, der har kontraktudløb til sommer, kommer dog ikke i aktion igen på denne side af årsskiftet - dertil er han for langt fra formen.

Virus-meningitis er meget sjældent lige så farlig som bakteriel meningitis, der kan forårsage dødsfald.

I de første otte kampe, som Niklas Backman spillede fuld tid i, lukkede AGF bare fire mål ind. I de 10 kampe har klubben lukket 20 mål ind.


SIDEN SIDST...

OP | NED