SIDEN SIDST...

OP | NED
13:02:2018 09:42
AGF-sportschef: Til sommer ser vi, om Jacobo skal være en permanent løsning

Mandag kom det frem, at AGF har målmandstræneren, Jacobo Sanz, for resten af sæsonen. Nu fortæller sportschefen, at klubben til sommer vil tage en beslutning, om træneren skal ansættes som en permanent løsning.


Under opstarten sagde målmandstræner Lee Baxter farvel til AGF-truppen, og derfor måtte klubben finde en midlertidig løsning. Jacobo Sanz, der har erfaringer som målmand i La Liga, tiltrådte som en midlertidig løsning på træningslejren i Portugal, men mandag kom det frem, at AGF har ham ansat til sommer.

Og muligvis er han da også ansat i længere tid.

- Efter Lee's exit brugte vi vores netværk hurtigt for at løse situationen. Og via assistenttræner Rubén Sellés kontakter fik vi mulighed for, at få Jacobo med til Portugal, hvor vi blev enige om, at han skulle fortsætte sit arbejde her i Aarhus, siger sportschef Peter "PC" Christiansen til klubbens hjemmeside og konstaterer:

- Jacobo er en dygtig fyr, der kan skabe en god rytme og et flow i sin målmandstræning. Nu tager han så over for foråret, og så ser vi til sommer om Jacobo bliver en mere permanet løsning på den post.

I sin karriere som professionel fodboldspiller nåede Jacobo Sanz at tørne ud for klubber som Real Valladolid, Getafe, Tenerife og græske PAOK Saloniki. 

Den 34-årige træner er bundet til AGF resten af forårssæsonen.

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED