SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
12:02:2018 20:31
AGF henter ny målmandstræner

AGF har ansat spanske Jacobo Sanz som ny målmandstræner for både førsteholdet og akademiet. Den tidligere La Liga-målmand er ansat for resten af sæsonen


AGF har hentet en ny mand ind som målmandstræner for både førsteholdet og akademiet. Det er den tidligere La Liga-målmand Jacobo Sanz, der er hentet ind på en aftale gældende for resten af sæsonen. Det fortæller Jacbobo Sanz selv på sin Twitter-profil. Dermed kan Aleksandar Jovanović og de øvrige AGF-keepere se frem til at få en pæn kapacitet til at stå for træningen det næste stykke tid.

Sanz har en fortid i klubber som Real Valladolid og Getafe i Spanien og PAOK i den bedste græske række. Den nu 34-årige keeper stoppede karrieren i 2015, og har siden ernæret sig som målmandstræner på freelance-basis.

Det var i denne funktion, AGF første gang stiftede bekendtskab med ham, da de hyrede Sanz til at stå for målmandstræningen på klubbens træningstur i Portugal i slutningen af januar. Få dage før træningslejren stoppede den tidligere målmandstræner Lee Baxter nemlig af familiære årsager. Dengang fortalt AGF's sportschef Peter Christiansen, at de to parter i første omgang skulle se hinanden an.

- Efter Lee's exit var vi nødt til at bruge vores netværk hurtigt og finde ud, hvad vi kunne gøre. Og via Rubén Sellés (assistenttræner i AGF) kontakter fik vi mulighed for, at få Jacobo med herned. Han er en ung træner og det er ikke så længe siden, han stoppede sin aktive karriere. Men han virker til at være en dygtig fyr, der kan skabe en god rytme og et flow i en målmandstræning. Vi søger en dygtig og skarp træner på den plads, og nu ser vi hinanden an i det næste stykke tid - så må vi se om Jacobo bliver en permanet løsning på den post 

AGF blev dog så glade for Sanz, at man nu har valgt at ansætte ham for det næste halve års tid. 

Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.


SIDEN SIDST...

OP | NED