SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
03:12:2018 18:38
AGF bliver vært for indendørsturnering: Fem Superliga-klubber er med

Det bliver denne gang i Aarhus, at der spilles indendørs fodboldturnering.


I januar var det i Brøndby, at der blev spilelt indendørs turnering - en turnering, der blev vundet af AGF med en finalesejr over OB - og denne gang er det så Aarhus-klubben, der er vært for arrangementet.

Også denne gang skal der spilles i januar - det bliver den 11. januar 2019, at turneringen KMD Cup spilles i Ceres Arena.

Her vil AGF, Brøndby IF, AaB, OB og Vejle Boldklub deltage, og stævnet vises på 3+.

- Vi glæder os til at være værter for KMD Cup. Vi har en arena, der egner sig godt til indendørsstævnet, og vi vil lægge os i selen for at skabe et spændende stævne for både tilskuere og tv-seere. Stævnet i Brøndby-hallen gav os nogle gode erfaringer, og vi har valgt at foretage enkelte justeringer, der skal skærpe den sportslige afvikling og gøre det endnu mere medrivende at overvære. Alle klubberne har forpligtet sig til at sende en række profiler i aktion, og vi forventer en udsolgt Ceres Arena, siger sportschef Peter "PC" Christiansen fra AGF i en pressemeddelelse.

Der vil ud over deltagelse fra de fem mandskaber, der spiller alle mod alle i turneringen, også være en showkamp. Denne gang vil det være mellem Aarhus All Stars og AGF's pokalvindere fra 1996.

Stævnet har fokus på velgørenhed, og en del af overskuddet fra arrangementet bliver doneret til velgørenhed. AGF har som arrangør valgt, at det denne gang skal gå til FC Grønnegade, der er et fodboldhold for socialt udsatte og tidligere misbrugere.


SIDEN SIDST...

OP | NED