SIDEN SIDST...

OP | NED
08:01:2019 13:43
Agentfirma afviser Robert Skov-exit: Skal spille sæsonen færdig i FCK

Brian Steen Nielsen, der er scout i den virksomhed, der repræsenterer Robert Skov, afviser, at danskeren er på vej videre i dette transfervindue.


Der er masser af rygter om Efterårets Profil i Superligaen, Robert Skov. Kantspilleren fra FC København har lavet 18 mål i Superligaen i efteråret og altså været en stor profil for FC København, og det har angiveligt fået flere klubber til at vise stor interesse.

Den tidligere Silkeborg-profil er blevet sat i forbindelse med Hollands bedste klubber - Ajax, PSV og Feyenoord - og så bliver han også på ofte ikke så pålidelige rygtebørs i Tyrkiet sat i forbindelse med et skifte til tyrkiske Fenerbahce.

Fenerbahce er en klub, Brian Steen Nielsen har spillet i, og mediet Haber har fanget danskeren, der er scout for Boutique Transfers and Management, der repræsenterer Robert Skov, til en snak om den danske kantspiller og den store interesse.

- Skov er en spiller, vi har i vores virksomhed, og jeg har også set i medierne, at Fenerbahce måske er interesseret, siger Brian Steen Nielsen og forklarer:

- Det rette lige nu er FC København. Han er lige skiftet til FC København, der har et godt hold, og han skal afslutte sæsonen i København.

Den danske scout fortæller til mediet, at interessen ikke er officiel, men han fortæller, at han selv har haft samtaler med Fenerbahces præsident mellem jul og nytår. Om de samtaler så har handlet om Skov, eller hvad de har handlet om, fortæller Brian Steen Nielsen dog ikke.

Brian Steen Nielsen lader dog ikke i første omgang til at være så interesseret i at anbefale Robert Skov at skifte til klubben, fordi presset og trykket er så stort, som det er i Tykriet.

- Han er en ung spiller, og det tyrkiske marked er hårdt. Det er måske ikke lige det rette step. Så skal man i stedet gå til en anden liga, inden man tager til Tyrkiet. Jeg vil altid anbefale vores spillere Tyrkiet, for jeg havde selv en god tid, siger Brian Steen Nielsen.

Den tidligere midtbanespiller Brian Steen Nielsen spillede for den store tyrkiske klub fra 1993 til 1995.


SIDEN SIDST...

OP | NED