SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
17:05:2017 10:27
Agent: I alles interesse at finde en ny klub til Martin Pusic

Angriber Martin Pusic har været en kæmpe succes i Sparta Rotterdam. Søndag reddede han klubben fra nedrykning med to mål.


Med seks scoringer i de sidste otte kampe var 29-årige Martin Pusic hovedårsagen til, at den hollandske klub Sparta Rotterdam reddede livet i Æresdivisionen. Søndag scorede han to gange, da Sparta Rotterdam vandt med 3-1 ude over Go Ahead Eagles. Pusic scorede to gange.

Angriberen, der er udlejet fra FC Midtjylland til den hollandske klub, har fået det ønskede ud af lejemålet med Sparta Rotterdam, og nu går han så ind til en vigtig sommer, hvor fremtiden skal afklares.

Når lejeaftalen om en måneds tid udløber, har den FC MIdtjylland-ejede angriber blot seks måneder igen af sin kontrakt med den danske klub. Og det ligger ikke umiddelbart i kortene, at han skal tilbage til Herning og Ikast for at vinde en plads i startopstillingen.

- Bolden ligger lidt hos FC Midtjylland. Det handler om, hvordan de ser situationen. Men jeg tror, det er i alles interesse, at vi finder en ny klub til Martin. Jeg afventer fortsat informationer fra Midtjylland, og så må vi se på det, når Martin har haft lidt ferie, siger agent Fredrik Risp til tipsbladet.dk.

Pusic, der i januar 2015 blev hentet til FC Midtjylland fra Esbjerg fB, har scoret godt med mål i Danmark, og det målformen er fortsat i hollandsk fodbold, hvor angriberen har positioneret sig godt i forhold til et sommerskifte.

Men umiddelbart ligger det ikke til en Pusic-fortsættelse i Holland.

- Det afhænger lidt af økonomi - vi må se, hvad der kan være af tilbud. Han er på kontrakt i FC Midtjylland, og så må vi se, hvordan det ender. Det var målet at komme til en ny liga og vise sig frem, og det har han gjort. Han har slået sit navn fast, så der bør være gode muligheder for at finde en god klub, siger Fredrik Risp.

Risp fortæller, at Pusic har fightet godt tilbage, efter han i efteråret hos FC Midtjylland ikke fik meget spilletid.

- Martin har meget kvalitet, og kigger du på hans scoringssnit i Esbjerg og Midtjylland, kan man se, at han scorer en del mål. Han har høj klasse, siger agenten.

I FC Midtjylland har Martin Pusic indtil videre spillet 43 kampe i Superligaen og scoret 23 gange, og for Esbjerg nåede han 14 mål i 29 Superliga-kampe.

Tipsbladet.dk har forsøgt at få en kommentar fra både Martin Pusic og FC Midtjyllands sportsdirektør, Claus Steinlein, men ingen af de to er vendt tilbage på henvendelserne.


SIDEN SIDST...

OP | NED