SIDEN SIDST...

OP | NED
09:08:2018 09:05
"AC" vil kæmpe for startplads i Chelsea

Andreas Christensen er opsat på at overbevise den nye manager, Maurizio Sarri, om at han skal starte inde i Chelsea-forsvaret.


Danske Andreas Christensen blev sidste sommer hentet hjem til Chelsea efter et succesfuldt lejeophold på to år i tyske Borussia Mönchengladbach. 

Den 22-årige midtstopper blev ikke spået meget spilletid for de daværende engelske mestre, men "AC" overbeviste manager Antonio Conte og endte med at få 40 kampe og prisen som "Årets unge spiller i Chelsea" i forbindelse med sæsonafslutningen.

Den unge dansker vender dog, efter en længere ferie på grund af VM-slutrunden, tilbage til en helt ny situation i Chelsea. Antonio Conte er blevet udskiftet med Maurizio Sarri, der i Community Shield-finalen mod Manchester City gav plads til David Luiz, som Andreas Christensen udkonkurrerede i sidste sæson.

Tilmed valgte den nye manager at stille op i en 4-3-3-formation, efter at Chelsea i sidste sæson havde spillet med tre centrale forsvarsspillere.

Der er dermed lagt op til en ny kamp om startpladserne i det centrale forsvar i London-klubben, men det er en kamp, som Andreas Christensen er klar til at tage op:

- Startpladsen er et af mine mål, for jeg vil gerne bygge videre på sidste sæson og blive bedre. Der er ikke så meget andet at sige, fordi det er det, man stræber efter som fodboldspiller. Jeg vil gerne spille hele sæsonen igen, fortæller danskeren i et interview med engelske Evening Standard.

Andreas Christensen spillede alle fire kampe for Danmark ved sommerens VM-slutrunde.


SIDEN SIDST...

OP | NED