SIDEN SIDST...

OP | NED
09:09:2018 12:34
Åge Hareide: Ville gerne have prøvet nye spillere mod Slovakiet

Åge Hareide havde gerne prøvet nye spillere af mod Slovakiet, men nu vil han bruge dem, han kender og er tryg ved.


På grund af konflikten mellem DBU og Spillerforeningen var det ikke Åge Hareide og hans landsholdstrup, der onsdag spillede mod Slovakiet.

Det ærgrer nordmanden, der ellers havde tænkt sig at prøve nogle nye spillere af i det opgør. Nu bliver det i stedet de spillere, han kender, som kommer til at spille mod Wales søndag aften. Det fortæller han til Ritzau.

- Jeg ville gerne have prøvet nye spillere mod Slovakiet. Nu må vi bruge dem, som vi kender og er trygge ved.

- Det er dog en fordel, at vi har så stor kontinuitet i truppen, og vi kun har to nye mand i form af Christian Nørgaard og Anders Christiansen, siger Åge Hareide.

Der er netop stor kontinuitet i truppen, hvor 19 af truppens 23 spillere var med til VM. Af de fire nye ansigter har Nicolai Boilesen og Mike Jensen tidligere været en del af Hareides trup, mens Christian Nørgaard og Anders Christiansen for første gang i Hareides tid er med. De skal afløse William Kvist og Michael Krohn-Delhi, der efter VM lagde landholdstrøjen på hylden.

Det danske landsholds Nations League-opgør mod Wales spilles søndag aften klokken 18.00, og du kan blive klar til opgøret med vores optakt.


SIDEN SIDST...

OP | NED