SIDEN SIDST...

OP | NED
06:11:2018 11:58
Silkeborg-profil: Det er fedt endelig at få anerkendelse

Ny eSuperliga sætter fokus på FIFA som en e-Sport, og ifølge den rutineret Adel ‘Adellovich’ Daher er det rart med det anerkendende nik.


Astralis og North trækker overskrifter når det kommer til e-Sport, de vinder store turneringer, tjener masser af penge og først nævnte har spillet foran 12.000 mennesker i Royal Arena i weekenden.

Det har været med til at sætte mere fokus på e-Sport og især spillet CS:GO, men med etableringen af den nye e-Superliga er der kommet fokus på en anden gren på e-Sport træet, nemlig det meget populære FIFA, som er produceret af EA Sports. 

Det er et samarbejde mellem Dreamhack, Discovery Networks og Superligaen som nu skurer blusset op for dansk FIFA.

Adel ‘Adellovich’ Daher er en af de mest rutineret spillere i gamet, og Silkeborg-profilen nyder den anerkendelse som nu kommer spillernes vej.

- Det er er super fedt endelig at få den anerkendelse, som e-sport- og FIFA-spiller, det har være længe undervejs, fortæller han til Forza.dk

- Nu har jeg været i branchen i 10 år, og der har aldrig været så meget dækning, som der er nu, og det er super fedt.

Adel ‘Adellovich’ Daher repræsenterer Silkeborg IF i eSuperligaen, og selvom det foregår på virtuellebane, så nyder han det.

- Det er super fedt at repræsenter en fodboldklub, man har altid haft en lille barnedrøm om at spille for en fodbodlklub, at det bliver på den virtuellebane, det er jo bare lige så godt. 

Adel ‘Adellovich’ Daher spiller anden runde med sin holdkammerat Jesper 'Plim' Prang i aften klokken 19:30, hvor modstanderen hedder Hobro.

Kampen kan streames gratis på Dplay.dk


SIDEN SIDST...

OP | NED