SIDEN SIDST...

OP | NED
13:02:2018 13:04
Smart: Coutinho kan hjælpe Barcelonas fremtidige transferplaner

Philippe Coutinho og FC Barcelona kan lave en finte, så Barcelona ville kunne hente flere Sydamerikaner. Coutinho skal have nyt pas!


Efter en handel på £142m. mellem Liverpool og FC Barcelona gik igennem i januars transfervindue, skulle man mene Coutinho skulle betale pengene tilbage på grønsværen. Men 'O Magico' - som han blev døbt i Liverpool - kan nu hjælpe Barcelona, med at købe Arthur fra Gremio. Barcelona har i øjeblikket det maksimale tilladte af spillere uden for Europa, men de kan benytte Suarez' finten og hjælpe Coutinho med statsborgerskab i et europærisk land.

Luis Suarez holder udover sit uruguarysk pas, et italiensk, som han har kunne få pga. sin kone Sofia Balbi. Coutinho og hans kone blev gift i 2012 og har derved opfyldt reglen om at have været gift i 3 år. I følge Mundo Deportivo, forventer Coutinho snarest at påbegynde processen med at søge portugisisk pas. Et pas han kan søge ligeledes pga. sin kones ophav.

Det betyder dog ikke Coutinho kan trække i den portugisisk landsholdtrøje og hjælpe Ronaldo fremadrettet. Coutinho er låst til det brasilianske landshold, så det er en finte til at omgå reglerne. 

 


SIDEN SIDST...

OP | NED