SIDEN SIDST...

OP | NED
Import from www.tipsbladet.dk
03:12:2018 21:56
Mandagens rygtebørs (opdat.): Real Madrid kigger på fransk stortalent

Tipsbladet.dk starter ugen med de bedste rygter fra det store udland.


Tanguy Ndombele fra Lyon til Real Madrid
Note: Den 21-årige franske midtbanespiller Tanguy Ndombele har allerede været sat i forbindelse med FC Barcelona, men nu har også Real Madrid meldt sig på banen. Lyon kræver efter sigende 450 millioner kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sport

Arkadiusz Milik fra Napoli til Marseille
Note:
Arkadiusz Milik har ikke været en stor succes i Napoli, siden han kom til fra Ajax i 2016, og nu kan han være på vej væk. Således vil franske Marseille hente Milik, der har scoret 18 mål for Napoli.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Football Italia

Cengiz Under fra AS Roma til Arsenal
Note:
Det tyrkiske stortalent er en ombejlet herre. Arsenal havde scouts på plads, da Under og Roma-mandskabet fik tilkæmpet sig et uafgjort resultat på hjemmebane mod Inter. Her kom den 21-årige offensivspiller på tavlen for hjemmeholdet. Flere Premier League-klubber følger tyrkeren tæt.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: The Mirror

Leandro Paredes fra Zenit Skt. Petersborg til Paris Saint-Germain
Note:
I længere tid har PSG ledt efter en erstatning for erfarne Thiago Motta, og det har de øjensynligt fundet i Rusland. Det drejer sig om Zenits 24-årige argentiner Leandro Paredes, som skal tage over for Motta i maskinrummet for franskmændene. Paredes bør koste omkring 28 millioner dollars.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Paris United

Hirving Lozano fra PSV til Barcelona
Note:
Barcelona er bekymret for kvaliteten af spillerne omkring Messi, hvor det ikke har været godt fra blandt andre Coutinho i denne sæson. Catalanerne mangler en ekstra målscorer, og i langt tid har mexicanske Lozano været et interessant emne for storklubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Balon

Krzysztof Piatek fra Genoa til Barcelona
Note:
Polakken har lavet 10 mål i 14 kampe for Genoa i Serie A efter sommerskiftet fra Cracovia i hjemlandet. Luis Suarez fylder snart 32, og hans tid i Barcelona lakker mod enden. Lige nu har storklubben ikke en decideret erstatning for den uruguayanske bomber, som er ude med skade.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Don Balon


SIDEN SIDST...

OP | NED