SIDEN SIDST...

OP | NED
05:11:2018 23:07
Overblik fra eSuperligaen: Favoritter sejrer

17:15 blev den første kamp i eSuperligaen sparket i gang - få det fulde overblik fra 1. spillerunde lige her.


For blot nogle måneder siden var en eSuperliga, hvor de bedste fodboldorganisationer i landet var repræsenteret, en drøm.

Under imponerende forhold blev drømmen tidligere i dag til virkelighed, da den virtuelle bold rullede for åben skærm på både Canal 9 og streamingtjeneste Dplay.

Nu har alle 16 hold været i aktioner, og de danske FIFA-atleter har fået smagt på eSuperligaens hæsblæsende program, som allerede sender dem i kamp igen i morgen. 

Rundens første kamp bød på et opgør i mellem FC København, som bliver repræsenteret af August 'Agge' Rosenmeier og Marcus 'Marcuzo' Jørgensen, og Esbjerg som havde Christian 'Qack' Lillebæk og Daniel Chrøis klar i den stribet trøje.

Her løb klubben fra hovedstaden med sejren på både hjemme og udebane, selvom både Agge og Marcuzo kom bagud i deres respektive kampe, så viste de deres høje niveau og hentede en samlet 9-4 sejr.

- Det blev en meget hektisk kamp, og set i bakspejlet var der nogle ting som kunne være gjort anderledes, fortæller Agge til Forza.dk

- Min opgave var at få scoret en masse mål, også selvom jeg måske kan indkassere nogle mål, men vigtigst var det, at give Marcus det bedst mulige udgangspunkt. 

I returkampen spillede Chrisrian 'Qack' Lillebæk mod Marcus 'Marcuzo' Jørgensen, og her var det en svær opgave der ventede Qack.

- Jeg var nød til at tage chancer, og det var svært når han havde bolden, så jeg måtte satse, og det åbnede selvfølgelig mit forsvar op, fortæller Chrisrian 'Qack' Lillebæk om det svære udgangspunkt. 

Resultaterne fra første runde:

FC København vinder samlet 9-4 over Esbjerg.

AC Horsens vinder på reglen om udebanemål over Sønderjyske efter samlet 5-5.

FC Midtjylland vinder samlet 5-2 over Silkeborg IF.

Hobro vinder 6-5 over FC Helsingør.

AGF vinder 6-5 over Randers FC.

OB vinder 3-2 over Lyngby BK.

Brøndby IF vinder 4-2 over Vejle BK.

AAB vinder 5-4 over Vendsyssel.

Følg med på Forza.dk for flere reaktioner.

 

 

 

 

 


SIDEN SIDST...

OP | NED