SIDEN SIDST...

OP | NED
11:02:2019 05:33
Medie: Leicester på vej med dyrt træningsanlæg

Der kan meget vel være nogle imponerende faciliteter på vej til Kasper Schmeichel og co.


Leicester Citys planer for deres nye state-of-the-art træningsområde vil sende dem op i toppen af fodboldklubber mål på træningsfaciliteter, hvis billederne af det nye træningsområde holder vand.
 
Ifølge avisen Leicester Mercury er TRP Consulting, et Manchester-baseret firma, i gang med udviklingen ligesom de også arbejder på et projekt for Huddersfield Town.
 
Desuden er KSS arkitekter ansat til at overse projektet på samme måde som de var ansvarlige for arbejdet med Tottenham Hotspurs nye træningsanlæg, Liverpools udvidelse af Anfield og baner til Wimbledon.
 
Manchester Citys træningsanlæg er anset som det bedste i Premier League, men Leicesters ambitiøse projekt til 900 millioner kroner kommer tæt på.
 
Planerne omfatter 12 fuld størrelse baner, flere mindre baner plus en fuld længde indendørs bane i en bygning, der vil hus flere forskellige faciliteter.
 
Leicester har haft base på Belvoir Drive siden 1963, men det nye træningsanlæg er beskrevet som "én af ​​drømmene" for den afdøde Leicester-ejer, Vichai Srivaddhanaprabha.
 

SIDEN SIDST...

OP | NED