SIDEN SIDST...

OP | NED
08:01:2019 13:55
Medie: Chelsea accepterer Bayern-bud

Et nyt bud fra Bayern München er tikket ind i mailboksen hos Chelsea, og buddet på Callum Hudson-Odoi er efter sigende blevet accepteret. The Blues vil gerne holde lidt længere på englænderen.


Gennem de seneste uger har Bayern München angiveligt afgivet flere bud på Callum Hudson-Odoi, men hver gang har Chelsea afvist henvendelsen fra den tyske storklub med meldingen om, at et bud skal op på £35 millioner for at blive godkendt.

Det er nu det beløb, som Bayern München ifølge Sky Sports og the Guardian har afgivet på den 18-årige englænder.

Ifølge Sky Sports i Tyskland har Chelsea accepteret buddet på den unge kantspiller, men the Blues forsøger angiveligt at holde fast på den talentfulde spille frem til sommer, hvor Chelsea får Christian Pulisic i Dortmund.

Forleden kunne Maurizio Sarri fortælle, at Callum Hudson-Odoi anses for at være lige så god som Pedro og Willian, og at den unge Chelsea-spiller er klar til at få mere spilletid på førsteholdet.

Det kan dog være, at den italienske manager slet ikke kommer til at kunne gøre brug af Callum Hudson-Odoi, hvis Bayern München altså ender med at købe ham fri af kontrakten, der løber frem til sommeren 2020.

Hvis skiftet bliver en realitet, og Bayern München betaler £35 millioner, vil Callum Hudson-Odoi være den tyske klubs tredjedyreste indkøb nogensinde - kun overgået af Corentin Tolisso og Javi Martinez.


SIDEN SIDST...

OP | NED