SIDEN SIDST...

OP | NED
11:10:2018 10:12
Lionel Messi får cirkusforestilling dedikeret til sit liv

Store sponsorater og forskellige individuelle priser har Messi mange af, men nu får han også en kæmpe forestilling dedikeret til sig.


Barcelona-stjernen Lionel Messi bliver historien bag et nyt show af det verdenskendte Cirque du Soleil.
 
Cirque du Soleil bekræftede at de ville tage på verdensturne med 'Messi showet' i 2019, men de nøjagtige datoer og spillesteder er endnu ikke frigivet.
 
Tidligere shows er inspireret af musikere som Beatles og Michael Jackson, men dette show vil være det første til at fokusere på en sportsstjerne.
 
Messi var beæret over at få det berømte cirkus' opmærksomhed:
 
- Cirque du Soleil er en familiefavorit hos os.
 
- Det føles både vanvittigt og utroligt, at Cirque du Soleil vil skabe et show baseret på mit liv, min passion, min sport. Tilføjede Messi.
 
- Jeg er ikke i tvivl om dette show vil forbløffe folk som deres shows altid gør.
 
Cirque du Soleil siger, at de vil trække inspiration fra det utrolige talent og resultaterne, som fodboldlegenden Lionel Messi har bedrevet i sin karriere.
 
- Vi er begejstrede for at arbejde med en sådan levende legende, tilføjede Jonathan Tetrault, præsident og administrerende direktør hos Cirque du Soleil.

 

- Vi er overbeviste om at bringe Messi's historie til live i vores show vil ramme masser af føleleser hos fodboldfans verden over.

SIDEN SIDST...

OP | NED