SIDEN SIDST...

OP | NED
08:01:2019 10:48
Klopp benægter at have behandlet FA Cuppen respektløst

Liverpool-træneren havde lavet ni ændringer i forhold til nederlaget mod Manchester City, men Klpp mener ikke selv, at han havde andre muligheder med The Reds' mange skader.


Jürgen Klopp følte ikke, at Liverpool tog for let på opgaven, da et reservespækket The Reds-hold måtte se sig slået ud af FA Cuppen mandag aften.

Liverpool-træneren havde foretaget sig ni ændringer i startopstillingen i forhold til kampen mod Manchester City - og gav blandt andet debut til Curtis Jones og Rafael Camacho, ligesom Ki-Jana Hoever efter kort tid blev skiftet ind for en skadet Lovren.

Efter kampen understregede Klopp, at det ikke var med hans gode vilje, at han havde måttet ryste posen så meget - og han insisterede på, at Liverpool ikke havde behandlet FA Cup-kampen med mangel på respekt.

- Jeg ved ikke, hvad I ville have sagt, hvis vores midterforsvar havde bestået af Fabinho og Ki-Jana.  Der havde nok været et antal smarte folk, som avde fortalt mig, at jeg ikke respekterer turneringen, sagde Klopp efter kampen.

- Det giver ingen mening at bruge en 16-årig dreng fra start, men han blev skiftet ind og gjorde det godt. Jeg havde lavet mange ændringer, men det var ikke fordi, jeg havde lyst til det.

Ifølge Klopp skulle City-kampen virkelig have fået Liverpool-spillerne til at falde på stribe med sygdom, og samtlige spillere, som ikke var i truppen mod Wolves,  skulle ifølge Klopp være ramt af småskavanker.


SIDEN SIDST...

OP | NED